top of page




Ingredienser - 2 pers


  • 400 gram vildsvinsfilé

  • 600 gram potatis (gärna amandine)

  • 2 st scharlottenlökar

  • 3 cl cognac

  • 3 dl grädde

  • 1-2 msk kalvfond

  • 2 msk dijonsenap

  • 1 tsk honung

  • 1 msk citronsaft

  • 1/3 burk torkad dragon

  • 2 kvistar färsk dragon

  • Ett par droppar worchestershiresås

  • Salt och peppar

Andra recept från samma kock

Pankofriterad vildsvinsschnitzel med sardellsmör & krämig potatissallad med vårens primör

Pankofriterad vildsvinsschnitzel med sardellsmör & krämig potatissallad med vårens primör

Snabb och riktigt lyxig middag på under timmen!

Alexander Lundin

Tillagning: 45 min

Rådjursrostbiff med potatiskaka och ädelostsås!

Rådjursrostbiff med potatiskaka och ädelostsås!

Lyxig middag under timmen!

Alexander Lundin

Tillagning: 45 min

Steak Sandwich på hjort

Steak Sandwich på hjort

Steak sandwich kan göras på en mängd vis och med olika vilt. Här är Alexander Lundins favorit, som också går väldigt fort att laga!

Alexander Lundin

Tillagning: 45 min

Älgentrecote

Älgentrecote

Alex lagar supergod älgentrecote med en helt magisk pepparsås. Det här måste du laga för att imponera på svärföräldrarna!

Alexander Lundin

Tillagning: 45 min

Helgrillad kotlettrad av vildsvin med rättikagratäng & schalottenlökssky!

Helgrillad kotlettrad av vildsvin med rättikagratäng & schalottenlökssky!

Vilt och LCHF när det är som bäst. Ett måste att laga!

Alexander Lundin

Tillagning: 45min

Rådjursspett med lingon!

Rådjursspett med lingon!

Rådjursspett med lingon och syrliga grönsaker

Alexander Lundin

Tillagning: 45 min

Råbiff pa�̊ älg

Råbiff på älg

Klassikern råbiff kan både göras som en förrätt eller huvudrätt och på en mängd olika viltkött. Här har du en råbiff på älg med massa smarriga tillbehör som får smaklökarna att slå volter.

Alexander Lundin

Tillagning: 45 min

Fasanbröst med smörstekt potatis och rostade hasselnötter

Fasanbröst med smörstekt potatis och rostade hasselnötter

Grillat fasanbröst med smörstekt potatis. Testar du det här receptet finns en risk att du aldrig kommer laga något annat framöver!

Alexander Lundin

Tillagning: 60 min

bottom of page