top of page




4 Pers Tillagningstid 45 min


  • 600 gram vildsvinsinnanlår

  • Mjöl

  • Pankoströbröd

  • 2 st ägg

  • 600 gram ”delikatesspotatis”

  • 1 dl Olivolja

  • 2 msk små kapris

  • 2 msk dijonsenap

  • ½ Roscofflök / silverlök

  • Sherryvinäger

  • 1 knippe sparris

  • Salt & Peppar

  • 100 gram smör

  • 1 msk sardellpasta eller 2-3 sardeller

  • Worchesershiresås

  • Bladpersilja

  • 1 citron

  • Frityrolja

Andra recept från samma kock

3F Media Group AB

Karlbergsvägen 82

113 35 Stockholm

Sweden

Org.nr: 559260-2055

Få det senaste från Jakt är Jakt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste från oss och alla våra nya erbjudanden!

Tack för att du prenumererar!

bottom of page