top of page
Svea skog.png
Strasser.png
solera.png
WIDFORSS (1).png
CHEVALIER.png
ARCTIC.png
ALASKA.png

I begynnelsen

Jakt är Jakt startade som en Youtube-kanal 2015 med målet att göra underhållande jaktfilmer. Det personliga och underhållande formatet som på ett anspråkslöst sätt visar på jaktens alla sidor uppskattades och idag är Jakt är Jakt Sveriges i särklass största Youtubekanal för jakt- och outdoorfilm. Vi engagerar och inspirerar även genom en stark närvaro på Instagram och Facebook.

 

Samarbeten

Vi är väldigt stolta över alla samarbeten vi gjort genom åren där vi kunnat lyfta fram varumärken och tjänster till en stark och engagerad community. Alla samarbeten ser olika ut vilket vi tycker är extra roligt, att få skräddarsy en idé för att passa både kund och mottagare vilket ger oss som kanal och företag så god trovärdighet som möjligt.

 

 

 

 

 

 

Vägen framåt
Även fast Jakt är Jakt idag har blivit ett självklart inslag i den jaktintresserades vardag har vår resa bara börjat. Hösten 2020 lanserade vi vår medlemsklubb, jaktarjakt.se, och våren 2022 samlade vi hela vårt bibliotek av jaktfilm på klubben. Genom utbildande kurser, grymma erbjudanden och Sveriges största bibliotek av jakt- och outdoorfilmer gör vi allt för att våra medlemmar ska få ett roligare och bättre jaktliv.  Med senaste uppdateringen har vi även ett brett utbud av produkter i shopen, en mängd artiklar i form av jaktreportage och produkttester samt ett jaktforum.

Vi på Jakt är Jakt jobbar dagligen med inställningen att skapa den ultimata samlingsplatsen för allt jakt- & Outdoor relaterat.

Missa inte att ta del av allt vi har att erbjuda och vår resa framöver!

Våra profiler

Utan människorna framför kameran hade jakt är jakt inte varit där vi är idag. Det absolut viktigaste för oss är våra färgglada profiler som brinner för jakten och på ett pedagogiskt sätt kan förmedla det till tittarna.

 

 

 

 

 

Bakom kulisserna

Utåt sett kan det vara svårt att förstå hur mycket jobb som ligger bakom våra filmer och hela fenomenet Jakt är Jakt.

Det är säljmöten, konceptutveckling, inspelningar, redigering, grafisk design, integrering av sponsorer, resor, bokningar av jakter, designa hemsidan, nyhetsbrev, skriva artiklar och MÅNGA fler ansvarsområden som behöver fyllas. Det är en enorm

insats alla inblandade står för, men ingen vecka är den andra lik vilket gör att vi alltid är hungriga efter nya utmaningar.

Espegard.png
Gateway1.png
FocusNordic.png
Granngården.png
Pricerunner.png
Global.png

Victor Frosteryd

Creative Producer

linkedin-logo1-440x440_edited.png

Mikael Lejonryde

Säljchef - Legoproduktion

linkedin-logo1-440x440_edited.png

Robert Edin

Partneransvarig

linkedin-logo1-440x440_edited.png

Karl Nilsson

Creative Director

linkedin-logo1-440x440_edited.png

Albin Berggren

Management Trainee

linkedin-logo1-440x440_edited.png
aimpoint.png
Jompen_edited.png
Pierre_edited.jpg
AndersProfilePic.jpg
Kattis_edited.jpg
Filip_edited.jpg
Danne.jpg
TottieProfilePic.jpg
Simon.jpg

JAKT ÄR JAKT SCANDINAVIA AB

bottom of page