top of page


Börja med att koka basmatiris så det är färdigt då resten går relativt snabbt att göra. Stek wokgrönsakerna på medelvärme i lite smör. Skär upp en gul lök i skivor och lägg ner bland grönsakerna efter några minuter. Nu kan du börja skära upp sidan i fina tärningar. Ta ut grönsakerna och löken från stekpannan och lägg det åt sidan när det fått färg. Släng i sidfläsket och låt det steka tills det blir lagom knaprigt. När det fått fin färg lägger du tillbaka grönsakerna i pannan. Nu kan du hälla sweet chilisås över härligheten och röra runt. Ta en stor spade och servera på det nykokta riset! 300 g vildsvinssida / sidfläsk

3 dl ris, gärna basmati

1  gul lök

1  påse frysta wokgrönsaker

1 msk smör eller margarin

2 dl sweet chilisås


Dryck: Missing Piece

Andra recept från samma kock

bottom of page