top of page


Vildsvinskebab med Äppelslaw

En smarrig och mättande rätt bestående av kött i bröd, tillsammans med vitlökscreme, en äppelslaw med lök och rödkål samt sallad. Toppa med lite bbq-sås och en god drink så är sommaren räddad!


Vildsvinskarré eller liknande

Nybakt bröd

Vitlök

Färskost

Majonäs

Dijonsenap

Silverlök

Rödlök

Rödkål

Äpple

Bacon

Krispsallad

BBQ-sås


Börjad med att skicka röd och silverlök samt äpple. Toppa med syrad eller färsk rödkål. Sen blandar du i några teskedar dejonsenap och två-tre stora skedar majonär - blanda runt. Vitlökscremen är färskost blandad med hackad vitlök. Skiva ner bacon och vildsvinsköttet som sen steks. Krydda bara med salt och peppar, om så önskas kan du ha i lite rökt paprikapulver eller chili under stekningen. Skriva upp bröd som du sedan fyller med vitlökscremen. Nu i med sallad och det färdigstekta köttet. I med några skedar äppelslaw och toppa med bbq-sås. Nu har du en fantastisk rätt klar och redo att ätas! Blanda gärna en daiquiry till. 


Recept Daiquiry:

5 cl Cane island Barbados rom 2 cl sockerlag 2,5 cl limejuice

Limeskiva


Andra recept från samma kock

bottom of page