top of page
Recept Vildsvinskarré med potatiskaka och chili/limesås
4 skivor karré
8 normala potatisar
En påse Västerbottenost (eller annan schysst ost)
Chili av valfri styrka
Citron
1 burk creme fraiche
Salt Peppar
Smör och olja
Sås
Finhacka chili
Riv citron
Vispa ner allt göttigt i creme fraichen
Kläm ur lite citronjos
Salt och peppra efter behov
Potatiskaka
Riv potatisen grovt
Salta och låt vara några minuter
Vrid ur vätskan
Gojsa ihop med osten
Värm olja och smör i en panna
Platta ut potatisen och osten i pannan
Låt vara tills undersidan fått yta
Vänd och låt gå nån minut eller två
Ta bort från värmen och kör klart på eftervärmen
Salt och peppra köttet
Grilla tills klar
Servera med lite grönt!
Andra recept från samma kock
bottom of page