top of page


Vildsvinsfilémacka med sweet chilimajo


Salta filén och släng på i en varm stekpanna. Bryn runt om och lägg därefter i ugn eller fortsätt på panna tills innertemperaturen är ca 65 grader. Låt kötet vila några minuter, skär upp i skivor.Blanda 1dl majonnäs med 0,5 dl sweet chilisås. Rosta brödet så det blir perfekt frasigt. Smeta ut sweet chilimajon på brödet och därefter på med krispsallad, köttet, mer majo, tomater, purjolök, rostad lök och slutligen toppbrödet. Snabb och väldigt god lunch att avnjuta utomhus med vännerna! Du behöver:

- Ca 400g vildsvinsfilé - 1dl Majonäs

- 0,5dl Sweet chilisås - 200g cocktailtomater eller liknande - Purjolök

- Rostad lök - Rostbröd

Dryckestips under matlagning: The Wiseman Bourbon

Andra recept från samma kock

bottom of page