top of page


Ingredienser

  • 200 g vildsvinsfärs

  • Brioche bröd

  • 80 g lök

  • 2 äpplen (syrliga)

  • 2 msk tryffelmajonnäs

  • Socker/salt/peppar


Tillagning

  1. Använd detalj från vildsvin så som karré/sidan eller liknande

  2. Blanda färsen med salt och peppar

  3. För att göra tryffelmajonnäsen behöver du en god majonnäs och antingen tryffel olja eller färsk tryffel (var försiktig med tryffeloljan om du använder den)

  4. För att göra den härliga karamelliserade löken behöver du lökbåtar som du fräser och tillsätter socker och ”koka” ihop till gyllenbrunt och vänd ner tärnade äppelbitar


Rekommenderat vin: Prohibition Zinfandel


Andra recept från samma kock

Viltgryta med potatisstomp

Viltgryta med potatisstomp

Viltgryta är en superbra rätt som man nästan alltid kan laga med vilt i kylen.

Kim Nyström

Tillagning: 2,5 tim

Vildandshjärta med löjrom

Vildandshjärta med löjrom

Vem visste att vildsvinshjärta var gott? Detta recept visar hur man lagar en supergod förrätt av en underskattad köttbit.

Kim Nyström

Tillagning: 20 min

Friterad Jompen-Abborre

Friterad Jompen-Abborre

En specialare från Jompen. En faktiskt god abborrsrätt

Kim Nyström

Tillagning: 30 min

Sotad hjortfilé

Sotad hjortfilé

Kim bjuder på en delikat sotad och grillad hjortrostbiff/filé

Kim Nyström

Tillagning: 30 min

Rödvinsbrässerad vildsvinskind

Rödvinsbrässerad vildsvinskind

En delikat varmrätt perfekt till schyssta middagar.

Kim Nyström

Tillagning: 3 tim

bottom of page