top of page


Ingredienser

  1. 30 g vildandshjärta (per/port)

  2. 10 g schalottenlök (finhackad)

  3. 20 g blåbär

  4. Smör

  5. 1 dl grädde

  6. 10 g persilja (hackad)

  7. 10 g löjrom

  8. 1 skiva briochebröd


Tillagning

  1. Dela hjärtana och skär bort senan

  2. Finhacka schalottenlök

  3. Dela blåbären

  4. Fräs hjärtana snabbt på hög värme, tillsätt löken och blåbären

  5. Häll sedan på lite grädde

  6. Smörstek surdegsbrödet som du skivat

  7. Vid servering toppa med löjrom


Rekommenderade drycker: Bourgogne och Henriot Champagne

Andra recept från samma kock

Viltgryta med potatisstomp

Viltgryta med potatisstomp

Viltgryta är en superbra rätt som man nästan alltid kan laga med vilt i kylen.

Kim Nyström

Tillagning: 2,5 tim

Rödvinsbrässerad vildsvinskind

Rödvinsbrässerad vildsvinskind

En delikat varmrätt perfekt till schyssta middagar.

Kim Nyström

Tillagning: 3 tim

Vildsvinsburgare

Vildsvinsburgare

Vildsvinsburgaren är en smidig, enkel och mycket god huvudrätt på vildsvin

Kim Nyström

Tillagning: 20 min

Sotad hjortfilé

Sotad hjortfilé

Kim bjuder på en delikat sotad och grillad hjortrostbiff/filé

Kim Nyström

Tillagning: 30 min

Friterad Jompen-Abborre

Friterad Jompen-Abborre

En specialare från Jompen. En faktiskt god abborrsrätt

Kim Nyström

Tillagning: 30 min

bottom of page