top of page


4 Portioner Ingredienser: Viltkorv 500g potatis 1,5 dl grädde

Rödlök Persilja Isbersgsallad 4st tunnbröd Räksallad Rostad lök

Salt

Peppar Potatismos: 1. Skala potatis och skär i bitar. Koda den mjuk i lättsaltat vatten 10-15 min. Häll av vattnet och pressa eller mosa direkt i kastrullen. 2. Värm grädden och rör ner i potatisen. Smaka av med salt och pappar. Rör eller vispa moset luftigt. Tillbehör: 1. Stek korven i lite smör tills den är klar. 2. Skala och skiva rödlöken tunt, grovhacka persiljan och plocka bladen från salladen. 3. Fyll fyra tunnbröd med potatismos, räksallad, korv, rödlök, persilja, isbergssallad och röstad lök. Rulla ihop i smörgåspapper och servera direkt.

Andra recept från samma kock

bottom of page