top of page


Grillat hjärta, äggulor, pecorino och örter!

Recept för 4 personer


400 g Vilthjärta


600 g Spagetti

200 g riven pecorino eller parmesan

4 st Äggulor

4 st Hela ägg

Svartpeppar

Olivolja

Persilja

  • Tänd en Brasa! Dra igång en stor kastrull med lättsaltat pastavatten!

  • Putsa och salta hjärtat ordentligt!

  • Grilla hjärtat över öppen eld tills det är rosastekt 55-60 grader, låt vila.

  • Lägg ner spagettin!

  • Vispa ihop äggulor, ägg och den rivna osten i en panna.

  • Tag ca 2 dl av det kokande vattnet och häll i ostmassan. Detta är nu såsen. Än så länge känns den ganska lös, men värmen från pastan kommer få äggen att ”reda” såsen.

  • När spagettin är ”al dente”, lyft upp spagettin och tillsätt den i såsen och blanda väl.

Om anrättningen känns lite blaskig, värm försiktigt upp pannan tills äggen ”reder” såsen!

  • Skiva upp hjärtat, blanda i hjärtat om du vill, eller lägg det på toppen!

  • Toppa med parmesan, persilja, svartpeppar och olivolja.

Andra recept från samma kock

3F Media Group AB

Karlbergsvägen 82

113 35 Stockholm

Sweden

Org.nr: 559260-2055

Få det senaste från Jakt är Jakt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste från oss och alla våra nya erbjudanden!

Tack för att du prenumererar!

bottom of page