top of page



Strimla hjorten i smala skivor, marinera dem i soja, hackad vitlök, ingefära och sambal i minst en timme. Koka sushiris under tiden. Pickla rödlök och rödkål i varsin skål. Skiva morot, avokado och gurka samt tärna mango. När köttet är färdigmarinerat steker du det på medelvärme i några minuter. Förbered en skål där du lägger upp alla ingredienser snyggt och prydligt. Ris i botten och köttet på toppen. Tillbehören sprids runt om. Slutligen häller du över lite srirachamajo, sesamfrön och färsk koriander.


Viltkött, innanlår av hjort är att föredra

Vitlök

Ingefära

Japansk soja


Tillbehör:

Mango

Avocado

Picklad rödlök

Riven morot

Sjögrässallad

Sesamfrön

Färsk koriander

Picklad rödkål

Gurka

Srirachamajo

Andra recept från samma kock

bottom of page