top of page

Strimla hjorten i smala skivor, marinera dem i soja, hackad vitlök, ingefära och sambal i minst en timme. Koka sushiris under tiden. Pickla rödlök och rödkål i varsin skål. Skiva morot, avokado och gurka samt tärna mango. När köttet är färdigmarinerat steker du det på medelvärme i några minuter. Förbered en skål där du lägger upp alla ingredienser snyggt och prydligt. Ris i botten och köttet på toppen. Tillbehören sprids runt om. Slutligen häller du över lite srirachamajo, sesamfrön och färsk koriander.
Viltkött, innanlår av hjort är att föredra
Vitlök
Ingefära
Japansk soja
Tillbehör:
Mango
Avocado
Picklad rödlök
Riven morot
Sjögrässallad
Sesamfrön
Färsk koriander
Picklad rödkål
Gurka
Srirachamajo
Andra recept från samma kock
bottom of page