top of page


Ingredienser

  • 500 gram rådjurfärs

  • Salt

  • Svartpeppar

  • Färsk pepparrot

  • 2 skivor franskbröd eller gammal brödbit.

  • Steksmör

  • Timjan

  • Hackad gul lök

  • 2st äggulor

  • Dijonsenap 2 matskedar

  • 1 matsked olivolja


Tillagning

Blanda upp rådjursfärsen, med dijon, salt, peppar och lite olivolja. Forma biffar.


Ta en bit bröd, bred ett tunt lager Dijon på ena sidan lägg sedan färsen på och stek först med köttsidan ner i pannan till 55 grader. Avsluta sedan med brödsidan



Stek i smör och olja. Finhacka rödbetor och gul lök.


Garnera din parisare.


Avsluta med en rå äggula, riven pepparrot och färsk timjan

Andra recept från samma kock

3F Media Group AB

Karlbergsvägen 82

113 35 Stockholm

Sweden

Org.nr: 559260-2055

Få det senaste från Jakt är Jakt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste från oss och alla våra nya erbjudanden!

Tack för att du prenumererar!

bottom of page