top of page


Ingredienser

Fasanburgare

  • Mjöl 1 dl

  • Ägg 2 st

  • Panko 2.5 dl

  • Fasan filéer 2 st

  • Salt 1 krm

  • Peppar 1 krm

  • matolja alt frityrolja 1 dl

Mayo

  • 2 st Ägg

  • 2 tsk Senap Dijon

  • 2 tsk Vitvinsvinäger

  • 1.5 dl Rapsolja

  • 1 krm Salt Fint

  • 4 tsk Sriracha

Rödkålssallad

  • 250 g Rödkål Färsk

  • 1 msk Olivolja

  • 1 tsk Äppelcidervinäger

  • 1 tsk socker

  • 1 krm Salt Fint

  • 1 krm Svartpeppar Malen


Tillagning

Mayo

  1. Blanda äggulor, senap och vinäger.

  2. Tillsätt olja droppvis under konstant vispning. Smaka av med salt.

  3. Blanda majonnäsen med Srirachasås.

  4. Panera brösten i mjöl, ägg, mjöl, ägg Panko. Fritera i olja tills gyllene på 160grader i ca 6 min

  5. Låt det rinna på äggback.


​Rödkålssalad & dressing

  1. Strimla rödkålen fint, blanda i allt låt dra ett litet tag.

Andra recept från samma kock

3F Media Group AB

Karlbergsvägen 82

113 35 Stockholm

Sweden

Org.nr: 559260-2055

Få det senaste från Jakt är Jakt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste från oss och alla våra nya erbjudanden!

Tack för att du prenumererar!

bottom of page