top of page

Ingredienser
Fasanburgare
Mjöl 1 dl
Ägg 2 st
Panko 2.5 dl
Fasan filéer 2 st
Salt 1 krm
Peppar 1 krm
matolja alt frityrolja 1 dl
Mayo
2 st Ägg
2 tsk Senap Dijon
2 tsk Vitvinsvinäger
1.5 dl Rapsolja
1 krm Salt Fint
4 tsk Sriracha
Rödkålssallad
250 g Rödkål Färsk
1 msk Olivolja
1 tsk Äppelcidervinäger
1 tsk socker
1 krm Salt Fint
1 krm Svartpeppar Malen
Tillagning
Mayo
Blanda äggulor, senap och vinäger.
Tillsätt olja droppvis under konstant vispning. Smaka av med salt.
Blanda majonnäsen med Srirachasås.
Panera brösten i mjöl, ägg, mjöl, ägg Panko. Fritera i olja tills gyllene på 160grader i ca 6 min
Låt det rinna på äggback.
Rödkålssalad & dressing
Strimla rödkålen fint, blanda i allt låt dra ett litet tag.
Andra recept från samma kock
bottom of page