I vår shop säljer vi prylar från följande varumärken:

Focus Nordic_logga.png

Focus Nordic är den ledande distributören av foto, video och optik i Europa. Focus Sport Optics är Focus Nordics egna varumärke och erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa kikare. Vi har valt ut ett gäng av dessa kikare som vi tycker lämpar sig bra för jakt. Om du vill ha en bra kikare för jakt utan att behöva betala skjortan är Focus Nordic ett perfekt val.  Inte minst för den nyblivne jägaren!

Espegard_logga.png

Norska Espegard har utvecklats kring möjligheterna som skogen, veden och elden erbjuder. Ur idéen att på ett säkert sätt kunna njuta med familj, vänner och jaktlaget runt elden växte Espegards bålpanna fram. Oavsett om man ska laga mat, hålla värmen eller bara skapa en härlig stämning passar bålpannan helt perfekt. Vi gillar att smälla upp den efter en lång jaktdag i oktober och brasa käk till hela gänget. 

Hunteq_logga.webp

Hunteqs filosofi är att genom enkla och smarta jaktprodukter förenkla vardagsjägarens jaktupplevelse. Hunteqs viltvagnar och åtelkamera förhöjer jaktlivet och gör det både roligare och enklare att ta sig ut. 

Är ni intresserade av att sälja era produkter i vår shop? Hör av er till vår partneransvarige Robban på robert@jaktarjakt.se eller 073 980 18 87.