top of page

I vår shop säljer vi jaktprylar från följande varumärken:

FocusNordic.png

Focus Nordic är den ledande distributören av foto, video och optik i Europa. Focus Sport Optics är Focus Nordics egna varumärke och erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa kikare. Vi har valt ut ett gäng av dessa kikare som vi tycker lämpar sig bra för jakt. Om du vill ha en bra kikare för jakt utan att behöva betala skjortan är Focus Nordic ett perfekt val.  Inte minst för den nyblivne jägaren!

Espegard.png

Norska Espegard har utvecklats kring möjligheterna som skogen, veden och elden erbjuder. Ur idéen att på ett säkert sätt kunna njuta med familj, vänner och jaktlaget runt elden växte Espegards bålpanna fram. Oavsett om man ska laga mat, hålla värmen eller bara skapa en härlig stämning passar bålpannan helt perfekt. Vi gillar att smälla upp den efter en lång jaktdag i oktober och brasa käk till hela gänget. 

Hunteq.png

Hunteqs filosofi är att genom enkla och smarta jaktprodukter förenkla vardagsjägarens jaktupplevelse. Hunteqs viltvagnar och åtelkamera förhöjer jaktlivet och gör det både roligare och enklare att ta sig ut. 

HikMicro logga.png

HIKMICRO är en ledande leverantör av produkter och lösningar inom termisk bildhantering. För oss jägare erbjuder HIKMICRO allt från handhållna termiska kikare till termiska kikarsikten och clip-ons. I Sverige är det Hunt of Sweden som har agenturen för HIKMICRO. 

Shotkam.png

ShotKam är ett amerikanskt bolag som tillverkar vapenkameror för att underlätta vid skytteträning och som även gör att man kan filma skottsekvenser. ShotKam monteras på undersidan av gevärspipan och aktiveras av rekylen för att fånga skottögonblicket. Vi kör ShotKam på alla våra jakter för att inte missa den spännande skottsekvensen. 

Vorn_2022.png

VORN är en norsk tillverkare av ryggsäckar speciellt anpassade för jakt. Idéen till den patenterade jaktväskan, där vapnet fästs på utsidan av ryggsäcken och jägaren enkelt kommer åt bössan genom ett quick rifle release system, kom då grundaren Eirik var ute på toppjakt. Hans intresse för jakt och produktdesign resulterade i VORNs ryggsäckar. Sen vi upptäckte VORN har det blivit en solklar favorit och vi går sällan på jakt utan dessa ryggor. Smidiga, praktiska och inte minst snygga!

Scandsafe.png

Scandinavian Safe är familjeföretaget som har tagit funktion och design för svenska vapenskåp till en ny nivå. Oavsett vilken storlek, färg eller typ av vapenskåp du söker har Scandinavian Safe något lämpligt i sitt sortiment. Vi har valt ut två skåp som passar dem flesta jägare och som finns att köpa i vår shop. 

Chevalier.png

1950 föddes Chevalier ur en vision om att kombinera ett aktivt liv nära naturen med passform, stil och nytänkande funktioner. Sedan dess har Chevaliers jaktkläder blivit ett naturligt inslag i våra svenska skogar. Vi jagar gärna och ofta i Chevaliers kläder och har valt ut några favoritplagg som vi har i vår shop. 

Sordin.png

Svenska Sordin är specialister på allt som har med hörselskydd att göra. Med hela världen som marknad och kunder inom konstruktion såväl som militär känner vi dem framförallt som tillverkare av premiumhörselskydd för jakt. Vi kör alltid Sordin vid jakt och har valt ut två modeller som går att köpa i vår shop. 

Ledx.png

LEDX Lights berättelse börjar med jakten på den perfekta pannlampan. Med utgångspunkt i högkvalitativa material och avancerad teknik byggdes en vision om att skapa en pannlampa som överträffade alla andra alternativ på marknaden. Idag är lamporna från LEDX Lights det självklara valet för elitidrottare världen över och används vid alla typer av idrotter och friluftsaktiviteter. 
För oss räckte det med att testa lamporna från LEDX Lights en gång för att vara fast. Idag är det vårt självklara val vid eftersök, oavsett om du monterar lampan på huvudet eller bössan.

Är ni intresserade av att sälja era produkter i vår shop? Hör av er till vår partneransvarige Robban på robert@jaktarjakt.se eller 073 980 18 87. 

bottom of page