top of page

Donera till Musikhjälpen och vinn grymma priser

Vi på Jakt är Jakt vill upprepa förra årets succé med en ännu större summa, och för det behöver vi din hjälp. Tillsammans med våra partners har vi därför samlat ihop ett gäng priser du kan vinna om du är med och donerar i bössan.

23 dec. 2021

Slutdatum:

50 000kr

Värde:

Alla

För:

Donera till Musikhjälpen och vinn grymma priser

För att tävla gör du såhär:

  1. Fyll i ditt namn och mailadress i fälten nedan.

  2. Svara på frågan: Vad heter Jompens hund?

  3. Skriv vilket av paketen du allra helst vill vinna

  4. Klicka skicka

  5. Klart!

2_2022_Älgjakt med ställande hund.jpg

Tävlingen är avslutad. Grattis: 

Det här kan du vinna:

  • En vildsvinsjakt tillsammans med oss och Sveaskog, även för dig som aldrig jagat förut (en sk uppsiktsjakt). Du och fyra kompisar får följa med oss till någon av Sveaskogs marker och jaga vildsvin på åtel. Har du inte Jägarexamen är det här ett perfekt tillfälle att prova på! Lånevapen och tydliga instruktioner hjälper Sveaskog till med. Ev viltkött tillfaller skytten. Ev resa och boende bekostas av vinnaren (18 års åldersgräns).


  • Stora jaktpaketet: Foderautomat 125L med solpanel från Nordic Gamekeeper samt Viltvagn i olika storlekar från Hunteq


  • Gear-paket: Värmeväst och värmehandskar från Avignon. Supreme ProX hörselkåpor från Sordin, jaktkniv och slaktset från EKA samt salt- och pepparkvarn från Global.


  • Jakt är Jakt-paketet: 5.000:- i presentkort på tatueringsborttagning från Daniel Beijner och Salong Betong Beauty, mysterybox från Daniel Totttie och Totties Mat samt Jakt är Jakt-keps


bottom of page