Vi stödjer Musikhjälpen - donera i vår bössa och tävla om grymma priser!
Vi på Jakt är Jakt vill upprepa förra årets succé med en ännu större summa, och för det behöver vi din hjälp. Tillsammans med våra partners har vi därför samlat ihop ett gäng priser du kan vinna om du är med och donerar i bössan. Alla som donerar 100kr eller mer kan vara med och tävla - men glöm inte att klicka i boxen för "Visa mitt bidrag" i bössan.

För att tävla gör du såhär:

  1. Fyll i ditt namn och mailadress i fälten nedan.

  2. Svara på frågan: Vad heter Jompens hund?

  3. Skriv vilket av paketen du allra helst vill vinna

  4. Klicka skicka

  5. Klart!

Värde:

50 000kr

Slutdatum:

23 dec. 2021

Tävling för:

Alla

Det här kan du vinna:

  • En vildsvinsjakt tillsammans med oss och Sveaskog, även för dig som aldrig jagat förut (en sk uppsiktsjakt). Du och fyra kompisar får följa med oss till någon av Sveaskogs marker och jaga vildsvin på åtel. Har du inte Jägarexamen är det här ett perfekt tillfälle att prova på! Lånevapen och tydliga instruktioner hjälper Sveaskog till med. Ev viltkött tillfaller skytten. Ev resa och boende bekostas av vinnaren (18 års åldersgräns).


  • Stora jaktpaketet: Foderautomat 125L med solpanel från Nordic Gamekeeper samt Viltvagn i olika storlekar från Hunteq


  • Gear-paket: Värmeväst och värmehandskar från Avignon. Supreme ProX hörselkåpor från Sordin, jaktkniv och slaktset från EKA samt salt- och pepparkvarn från Global.


  • Jakt är Jakt-paketet: 5.000:- i presentkort på tatueringsborttagning från Daniel Beijner och Salong Betong Beauty, mysterybox från Daniel Totttie och Totties Mat samt Jakt är Jakt-keps