top of page

Åtelkamera från Hunteq - TrailCam M2 + Solpanel

Fördelarna med att inventera djur på sin mark med hjälp av en kamera kan inte ha undgått någon. Nu finns det inte bara kameror som skickar bilderna utan du kan även live-streama! Vi testar Hunteq TrailCam - enligt dem den smidigaste åtelkameran på marknaden.

Giltig t.om 2 februari 2023

Vad är en åtelkamera?

Det är egentligen en helt vanlig kamera med skillnaden att användaren själv kan ställa in hur ofta åtelkameran ska ta och skicka bilder, eller filmer. Kameran aktiveras av rörelsedetektorer när djur passerar och är kanske det bästa sättet att inventera din mark på.


Med en vilt- eller åtelkamera kan du hålla koll på åteln, husdjur, växtlighet, hemmet eller vad du vill egentligen. Denna modell, TrailCam M2 från Hunteq är en åtelkamera som har inbyggd live streaming och är otroligt enkel att få igång!

Hunteq kanske ni känner igen som tillverkare av viltvagnarna vi använt i filmerna. De är riktigt välbyggda och gör livet desto enklare när det är dags att transportera vilt i terrängen. Men nu har de även utvecklat en smidig åtelkamera.Problemet med många åtelkameror som sänder trådlöst är att de är extremt krångliga att ställa in den trådlösa funktionen. På denna modell laddar du ner appen, scannar en QR-kod - sen är du igång! Blir inte enklare än så.


Bilderna och filmerna som tas sparas alltid på minneskortet, även om de skickas trådlöst via appen. Du kan även välja till lagring på en molntjänst!

Teknisk spec.


4G-LTE

14Mpx kamera

2,7K video (mycket mer än Full HD)

Livesändning

Endast 0,5 sekunders slutartid

IP66 klassning

Infrarött nattseende


Batterierna byter du snabbt och lätt med en lucka undertill. På 8 st AA-batterier ska du få ut hela 150 dagar stand-by tid!Fördelar

Hunteq TrailCam M2

+ Känns välbyggd

+ Bra kapslingsklass

+ Lång batteritid

+ Väldigt enkel att ansluta

+Fina stillbilder


Sammanfattningsvis ett mycket bra köp om du söker en kamera för jakt och inventering.

Just nu är kameran på kampanjpris. Klicka på bilden för shop!
557 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page