top of page

ShotKam - Förbättra ditt skytte

Uppdaterat: 21 nov. 2022

Trött på att missa lerduvorna? Eller vill du veta mer exakt hur du la an på drevjakten? Kika på en ShotKam! Det är en kamera som du fäster strax under pipan på ditt hagel, eller kulvapen och som med hjälp av rekylen spelar in skottsekvensen. Kameran är såpass liten och lätt att det inte påverkar svingen och blockar givetvis inte din vy. Jompen brukar ha den på bössan utan att det märks. Den är tålig och klarar regn så det är sällan vi behöver justera och fixa med den mer än att ladda batteriet.


Spana in vår ingående produktfilm för att få all info du behöver!Vi har använt ShotKam i filmerna under flera år för att ge oss en till vinkel från skyttens perspektiv. Ofta står jägaren och kameramannen en bit ifrån varandra, vilket ger helt olika perspektiv. Ibland ser kameramännen inte ens djuret och då är det oslagbart att ha ett videospår till! Skapar du jaktfilmer själv är det ett bra komplement till en GoPro på huvudet. Då får du både en vid bildvinkel och en som visar exakt var skottet går.


När det kommer till användning kunde det knappt varit enklare. Du skruvar på ShotKamen på bössan och ansluter den till din telefon. Därefter siktar du på en tydlig markering, en lampknapp eller snusdosa förslagsvis. Sen flyttar du hårkorset så att kameran siktar på samma ställer som bössan. Svårare än så är det inte!

Det finns en mängd inställningar för om du skjuter kula eller hagel, hur lätt inspelningen ska gå igång av rekylen osv. för att den ska passa just ditt skytte.


När du har skjutit så för du snabbt över videorna till dator eller mobil för att kunna analysera dem noggrant. Det är en utmärkt produkt för att förbättra ditt skytte. Om du inte kommer använda så ofta och tycker det är mycket pengar, så kan det vara en god idé att gå ihop med en vän och dela. En sån här produkt ska du se som en investering för att bli en bättre jägare!


Exempel: Danne skjuter dublé

Exempel: Danne skjuter räv1 004 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page