top of page

Ljuddämpare för kaliber .22 - Roedale Hunter 40H+

Hunter 40H+ är en ideal ljuddämpare för kalibrar upp till .22 Hornet. Med en mycket hög dämpning i ett kompakt format är ljuddämparen ett lika bra val för dig som hänger mycket på skjutbanan och vill ha en ljuddämpare för kaliber .22LR eller för dig som jagar småvilt med kaliber .22 Hornet.


Roedale Hunter 40H+

Roedales Hunterserie är ljuddämpare tillverkade i aluminium med ett integrerat mesh filter i rostfritt stål. Detta stålfilter reducerar ljudet ytterligare ca 3dB och ger en ljuddämpare med extremt hög dämpning givet sin låga vikt och kompakta dimensioner.


Oavsett om du vill ha en lätt och smidig ljuddämpare för pürschen och drevjakten eller är intresserad av en större ljuddämpare med maximal ljudreducering för vakjakten så erbjuder Hunterserien alternativ. Roedales Hunterserie innehåller även ljuddämpare för kaliber .22 och kaliber .22 Hornet som lämpar sig utmärkt för att ligga på skjutbanan eller för jakt på mindre vilt.


 


Hunter 40H+ är en mattsvart ljuddämpare från tyska Roedale tillverkad av hårdanodiserad aluminium genom CNC-fräsning. Tillverkningsprocessen garanterar extrem precision i konstruktionen av dämparen och anodiseringen ger en korrosionsbeständig och slitstark yta.


Ljuddämparen är optimal för kalibrar upp till .22 Hornet och tack vare ett integrerat mesh filter i rostfritt stål reducerar Hunter 40H+ upp till 28 dB vilket är absoluta toppnivåer för den här typen av lättare ljuddämpare.


Liksom alla modeller i Hunterserien kan Hunter 40H+ användas på vapen med olika gängning tack vare Roedales smidiga adaptersystem. Hunter 40H+ kommer med en M18x1 gänga och vi erbjuder även 1/2"20 UNF kostnadsfritt. Vi limmar fast adaptern i ljuddämparen så att den är redo att användas direkt vid leverans. Även om du har limmat fast adaptern i ljuddämparen kan du enkelt byta adapter genom att först värma upp den och sen skruva ur den med en insexnyckel. Detta gör att du kan använda en och samma ljuddämpare på olika pipor med olika gängningar.Specifikationer

  • Dämpning: 26-28 dB

  • Längd: 152 mm

  • Vikt: 220 g

  • Diameter: 40 mm

  • Bygglängd framför pipan: 132 mm

  • Gängning: M18x1


Du som är Premiummedlem kan köpa alla ljuddämpare från Roedale med 10% rabatt!150 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page