top of page

Jakt är Jakt och Jaktjournalen = sant

Vi har en stor nyhet att dela med er!


Jakt är Jakt går samman med Jaktjournalen, Fiskejournalen, Jaktmarker & Fiskevatten, Allt om Flugfiske samt Härliga Hund och bildar Sveriges största mediehus inom jakt och fiske, 3F - Fur, Fins & Feathers.

Inledningsvis kommer inga stora förändringar att ske på Jaktarjakt.se eller på vår Youtubekanal, men håll ögonen öppna för bland annat mer film, bättre tävlingar, schysstare erbjudanden och fler prylar i vår e-shop.


”Vi ser enorma synergier mellan våra olika kanaler. Våra följare och tittare kommer att få tillgång till Sveriges bästa redaktionella material inom jakt och fiske. Vår mission är att ge er ett bättre och roligare jaktliv - vilket samarbetet med våra nya kollegor från magasinen kommer att accelerera. Samtidigt kommer vi med vår erfarenhet av rörligt innehåll kunna skapa inspirerande och underhållande filmer som också riktar sig till Sveriges fiskeintresserade”, säger Roger Manfredsson, VD för Jakt är Jakt som också blir VD för 3F.


“Det här känns enormt roligt. Att som Sveriges största fristående jakttidning gå samman med den aktör som är störst inom jakt i digitala kanaler skapar enorma möjligheter för utveckling.

Jaktjournalen kommer att fortsätta precis som vanligt, men tillsammans med Jakt är jakt kommer vi kunna erbjuda våra läsare ännu fler jaktupplevelser i fler format. Som papperstidning och nyhetssajt har vi saknat rörlig media, något vi nu kan råda bot på” säger Josefine Julén, chefredaktör Jaktjournalen.


Förutom medieverksamheten erbjuder Fiskejournalen även en stor e-handel för fiskeintresserade på Fiskejournalen.se som kompletterar vår jaktshop på ett perfekt sätt.För mer information eller frågor:

Roger Manfredsson, VD 3F

roger@jaktarjakt.se


 Jaktjournalen grundades i början av 70-talet och är idag Sveriges största fristående jakttidning med många trogna läsare över hela landet.
Jaktmarker & Fiskevatten grundades redan 1913 och är Sveriges äldsta fristående jakttidning. JoF är tidningen för friluftsmänniskan som finner njutning i både jakt, fiske och naturupplevelsen i sig.Fiskejournalen grundades 1974 och är idag ett ikoniskt fiskemagasin bland svenska fiskeintresserade. Idag driver Fiskejournalen även en heltäckande e-handel som följer tidningens motto; av fiskare - för fiskare!
Allt om Flugfiske är flugfiskarens förstahandsval med reportage om allt inom flugfiske och flugbindning. Oavsett ambitionsnivå eller tidigare erfarenhet med flugspöet erbjuder AoF nåt för alla Sveriges flugfiskare!
Härliga Hund är tidningen som vill främja ett aktivt, hälsosamt och inspirerade hundliv. Genom guidande, inspirerande och utbildande artiklar och reportage gör HH ditt liv med hunden ännu roligare!

722 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page