top of page

Grattis Alexander Larsson - vinnare av ATN Mars 4

Uppdaterat: 12 apr. 2023

Under februari pågick vår stora tävling där vi lottade ut ett termiskt sikte från ATN. Alla som var eller blev Premiummedlemmar under februari var med i tävlingen. Nu har vinnare dragits!


Vi på Jakt är Jakt riktar ett stort grattis till Alexander Larsson från Örebro för vinsten av ett ATN Mars 4!! Vi passade även på att byta några ord med Alexander.


Varför är du Premiummedlem hos Jakt är Jakt?


Jag är premiummedlem för att lära mig mer om allt som har med jakt att göra. Jag blev klar med jägarexamen 2021 så jag har inte jagat speciellt länge.


Vad tycker du är bäst med att vara Premiummedlem hos Jakt är Jakt?


Jag har använt mig av ert forum för att ställa frågor. Samt att jag tittar mycket på era filmer. Särkilt instruktioner kring bland annat styckning och vapenrengöring. Det är perfekt för mig som är ny.


Jagar du mycket själv och vilken är din favoritjakt?


Jag har en jaktspringer hemma och fokus har i början nu varit fågeljakt. Både skogs och fältfågel. Jagar både själv och i sällskap med andra.


Har du jagat vildsvin med termiskt sikte förut?


Vildsvinsjakt har jag suttit med på men inte jagat själv. Problemet har delvis varit att jag saknat utrustning för att jaga på natten. Vilket jag nu inte har!Återigen, stort grattis till vinsten önskar vi på Jakt är Jakt!Du kan följa Alexanders jaktäventyr på insta: @jaktmedspaniel


Om du inte hade turen på din sida den här gången men är intresserad av mörkeroptik kan du kolla in vår optik-kategori i shoppen!
128 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page