top of page

Casström knivar - Svensk kvalité från Lappland

En bra kniv ska inte underskattas. Om den känns bra i handen, har hög kvalité och förmedlar en hantverkskänsla så har du en vän för livet. Det är precis vad Casströms mål är. De har snabbt blivit är ett av Skandinaviens ledande varumärken inom knivar för vildmarksliv, jakt och bushcraft.

Med design som har rötterna i den Svenska knivtraditionen men med modifikationer strävar företaget efter kontinuerlig utveckling och att producera hantverksmässigt tillverkade och högpresterande verktyg som knivanvändare verkligen uppskattar. Knivarna är helt tillverkad i Europa och levereras med 25 års garanti.


Företaget är baserat i Lycksele, djup inne i Västerbottens vackra skogar. Belägen vid Umeälven ligger Lycksele centralt i Norrland och har av den anledningen varit en plats där människor har möts och gjort affärer i hundratals år. Det finns en litet showroom i Lycksele och en webbshop, men försäljningen sker främst genom ett nätverk av återförsäljare i Sverige och stora delar av världen. Sedan en tid tillbaka är vi återförsäljare av Casström och vi på redaktionen blev snabbt imponerade av känsla och kvalité av produkterna.


Klicka på bilden för att utforska alla våra Casström-produkter.


 

Ett bra tändstål är perfekt att ha med i jaktväskan för de tillfällen när du snabbt vill få upp en eld. Med eldstålet medföljer en skrapa om kniven inte är nära till hands.En dangler kanske du undrar vad det är? Det är en genialisk liten uppfinning som gör att din kniv hänger längre ner på benet och inte upplevs vara i vägen så mycket, om du sätter dig ner till exempel. Går att använda på andra produkter än kniv, som slutstycksfodral eller en yxa. Med karbinhaken kan du med en hand ta och sätta fast kniven.


KAMPANJ - Just nu ingår en Dangler när du köper valfri kniv från Casström!Lädervax håller din knivslida i nyskick under lång tid och skyddar den bättre för väta. Går även att använda på dina kängor eller andra läderprodukter.
Utforska alla våra Casström-knivar genom att klicka nedan.


 

125 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page