top of page

Bastutält - Ta med dig bastun på jakten.

Uppdaterat: 13 nov. 2023

Under årets älgjakt (se filmen här) fick vi på Jakt är Jakt möjligheten att lyxa till det genom att testa den senaste modellen bastutält från bast sauna. Att avsluta en lång jaktdag med bastubad var en given succé!Vad är ett bastutält?


Bastutält är ett portabelt, effektfullt och prisvärt alternativ till den traditionella bastun, som gör det möjligt att avnjuta en riktigt varm bastu var du än befinner dig. Bastutältet från bast sauna består av ett bastutält med pop-up funktion och en vedeldad, portabel kamin med hopfällbara ben. Tältet och kaminen placeras i väskor som kan lastas in i bakluckan på bilen.


Med tältets pop-up funktion slipper du bråka med tältpinnar och tältet monteras på mindre än 5 minuter och kommer upp i bastuvärme på bara 15 minuter. Bastutältet är eld- och vattensäkert, samt det mest isolerade och slittåligaste tältet på marknaden.


bast drivs av 3 bastuälskande Luleåbor som ledsnade på långa köer till bastuklubbar i Stockholm och bestämde sig för att skapa en lösning som gör bastubadande mer tillgängligt och flexibelt i vardagen. Lösningen blev ett bastutält, först framtaget för privat bruk men som snabbt utvecklades till en verksamhet. Idag erbjuds både försäljning och uthyrning av bastutälten.Varför ett bastutält?


  • Inget bygglov - Med bastutält slipper du söka bygglov eller bry dig om strandskydd. Bastutältet kan installeras var du vill.

  • Pris - Kostnaden för ett bastutält är betydligt lägre än en vanlig bastu.

  • Flexibilitet - Bastutältet är framtaget för att du ska kunna packa med det i bilen och smidigt ta med ut till dina jaktmarker eller fiskevatten.

  • Hållbarhet - Bastutältet från bast är eld- och vattensäkert, samt det mest isolerade och slittåligaste tältet på marknaden. Om man inte vill ta med sig bastutältet ut på äventyr så kan man montera det stationärt vid sommarstugan för att avnjuta en bastu i vardagen.
Om ni redan är sålda på idéen hittar ni tältet i vår shop! Vill ni läsa lite mer hittar ni mer info här: www.bastsauna.se/vad-är-ett-bastutält?
351 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page