top of page

10 bortförklaringar - när du egentligen ska jaga

Uppdaterat: 12 apr. 2023

Ska du ut och jaga igen? Men vet inte hur du ska dela med dig av planeringen där hemma? Här är några bra ursäkter du kan använda dig av!


1: Tandläkaren! Din partner kan inte veta att du ljuger om du skyller på att du har tandvärk.

2: Optikern. Även här, omöjligt att genomskåda. Läkartider är alltid en bra ursäkt.


3: Plocka svamp. Alla vet att det bara finns svamp när man inte är ute efter att plocka. Just därför är det inte konstigt att du kommer hem tomhänt. Och har du tur kanske du faktiskt hittar svamp under jakten! Dubbelvinst.

Obs: Röd med vita prickar kan du skippa!


4: "Kamremmen på bilen måste ses över!" Här har du även en tydlig anledning att åka iväg med bilen. När du väl är hemma säger du bara "Det var lång kö, men som tur är ingen fara med bilen"


5: Säg att en väns hund måste till veterinären. Hemskt ursäkt, ja. Men funkar i alla tillfällen och tider på dygnet! Köp ett tuggben till hunden efteråt för att återställa karma-balasen.


6: "Ballofixen i badrummet behöver en ny klämringskoppling"". Förhoppningsvis är din partner inte rörmockare. Isåfall är detta en usel ursäkt, ta nästa på listan.


7: "Jag glömde telefonen på bussen hem" Där har du en ursäkt till varför du inte svarar de närmsta timmarna. Dessutom kommer du hem till en överlycklig partner när den inser att du "funnit" din mobil igen. Underskattad anledning!


8: "Jag glömde helt bort att xxx är i stan!" Nämn ett namn på en påhittad barndomskompis som flydde till Sydamerika men nu är tillbaka i Sverige. Problem kan uppstå när du väl är hemma igen och måste berätta om denna påhittade person... Ta detta tips när alla andra ursäkter är slut!


9: Du ska på återvinningen. Alla bryr väl sig om miljön? Klart det inte är konstigt att åka och lämna glas på återvinningen en fredagkväll i oktober!10: På frågan i dörren -Var ska du? säger du bara: "Det är en överraskning!" Din partner kommer fantisera iväg i tankar på vad överrakningen kan vara. Allt från utlandsresor till smycken. Att du sen kommer hem med ett dött djur och luktar svett gör inte er relation bättre, men vafan du fick ju jaga i alla fall!


(Vi frånsäger oss allt ansvar för vad dessa bortförklaringar kan resultera i)

1 648 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page