top of page

Årets fetaste tävling! Tävla om prylar för 39800:-

Uppdaterat: 26 mars

Dagen är här - idag startar årets fetaste tävling för dig som nytecknar års-premiummedlemskap, men också givetvis dig som är premium sedan tidigare!

Köp 1 års premiummedlemskap till kampanjpris. Just nu 399kr med koden: premium2024


Som premium får du ta del av alla våra jaktfilmer, se alla våra kurser, ta del av exklusiva erbjudanden och såklart vara med i tävlingar. Just nu tävlar vi ut optik för 39800kr!
1:a priset är ett termiskt sikte från Conotech - Night Arrow 635


Night Arrow är tillverkad för att klara av dem absolut strängaste av miljöer och klarar av rekyler från 9.3х64, .30-06, .300, .375. etc. och är givetvis IP-67 klassat för att klara väta, snö och fukt i alla tänkbara miljöer. Med inbyggda batterier och möjlighet att sätta i ett extra 18500 batteri, samt koppla in extern strömförsörjning som t.ex en powerbank ger det dig många upplevelserika timmar under nattjakten. Givetvis med menyer på svenska!
2:a priset är ett långhållssikte från Focus Nordic - 3-18x56Focus In Sight 6x är en serie pålitliga sikten av högsta kvalitet som låter dig koncentrera dig på jakten och skottet. Givetvis är siktet vattentätt så att du inte behöver bekymra dig ifall det regnar på ditt jaktpass. Den påkostade optiken har ett av marknadens bredaste synfält för att du snabbt ska kunna hitta viltet och ger också hög skärpa över hela bilden. Ett riktigt bra sikte i instegsklassen!
 

För att tävla. Nu är tävlingen stängd! Vinnarna kontaktas inom kort.Lycka till!


Vi reserverar oss för felskrivningar. Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.

Vid misstanke om fusk i något avseende äger Jakt är Jakt rätten att diskvalificera bidrag. Detta liksom övriga beslut av tävlingsjuryn kan inte överklagas och behöver inte motiveras. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från 3F Media Group AB:s marknadsavdelning. Tävlingen kan komma att justeras. Vinnaren kommer att kontaktas via e-post. 3F Media Group AB kommer att försöka nå vinnaren under 5 arbetsdagar från att tävlingen avslutats. Om inte vinnaren gått att nå äger Jakt är Jakt rätten att utse en ny vinnare i tävlingen. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot andra varor.

1 446 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page