top of page

Jakt är Jakts Nyhetsbrev

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av allt det senaste från Jakt är Jakt. I nyhetsbreven kommunicerar vi nya filmer och när vi drar igång nya tävlingar. Framförallt har du som prenumererar på vårt nyhetsbrev alltid koll på när vi drar igång nya grymma kampanjer i vår shop! 

Tack för att du prenumererar!

Vill du ha ännu mer Jakt är Jakt? Kolla in vårt Premiummedlemskap!

Kurser.jpg

JAKTKURSER

Jakt är Jakt erbjuder Sveriges största utbud av digitala jaktkurser. Kurserna leds av experter inom sitt område och täcker in många av jaktens olika områden. Oavsett om du vill lära dig mer om olika jaktformer, skytte, styckning, matcha vin med vilt så finns det nåt för dig. Våra digitala jaktkurser är ett utmärkt sätt för nya jägare att lära sig mer om allt inom jakt men ger också den erfarna jägaren en chans att fördjupa sina kunskaper. 

Rifle Bullets

RABATT I SHOPEN

I Jakt är Jakt Shoppen hittar du jaktprylar och andra schyssta outdoorprodukter som vi gillar och använder i våra filmer. Som premiummedlem får du alltid ta del av våra senaste erbjudanden och har möjlighet att köpa grejerna vi använder till lägsta priset.
Nya rabatter och erbjudanden presenteras löpande under "Premiumrabatter" i shoppen!  

vinn en strasser

ERBJUDANDEN

Som Premiummedlem hos Jakt är Jakt får du ta del av alla våra exklusiva rabatter på jaktprylar. Dessutom har du alltid chansen att vinna våra schysstaste priser. Vi jobbar tillsammans med flera av Sveriges största varumärken inom jakt och har därför alltid någon ny tävling eller rabattkod på gång. Våra erbjudanden uppdateras löpande och gäller endast under begränsade perioder. 

Exklusivt material III.jpg

JAKTFILMER

Vad är Jakt är Jakt om inte jaktfilm. Oavsett vilken jaktform, viltslag eller miljö du är intresserad av så har vi sett till att det finns nåt för dig. Som premiummedlem hos Jakt är Jakt får du obegränsad tillgång till alla jaktfilmer vi har producerat, självklart reklamfritt. Ta del av 7 års jaktfilmsproduktion och njut av Sveriges största utbud av jaktfilm!

bottom of page