top of page

Svenskt viltkött är lätt att få tag på! Carro och Jompen lagar vildsvinsgryta á la bourguignon

18 dec. 2018

Svenskt viltkött är lätt att få tag på! Carro och Jompen lagar vildsvinsgryta á la bourguignon. I samarbete med Jägareförbundet kommer ni få se i fyra avsnitt hur enkelt, gott o nyttigt svenskt viltkött är att tillaga och äta. I detta avsnitt pratar de jaktminnen och diskuterar hur man kan lätt får tag på viltkött med kvalitet.

Jompen

Övrigt

Bli premium för att se hela filmen

Premium men kan inte se filmen? Testa att ladda om sidan

Svenskt viltkött är lätt att få tag på! Carro och Jompen lagar vildsvinsgryta á la bourguignon

Svenskt viltkött är lätt att få tag på! Carro och Jompen lagar vildsvinsgryta á la bourguignon. I samarbete med Jägareförbundet kommer ni få se i fyra avsnitt hur enkelt, gott o nyttigt svenskt viltkött är att tillaga och äta. I detta avsnitt pratar de jaktminnen och diskuterar hur man kan lätt får tag på viltkött med kvalitet.

Jompen

Övrigt

18 dec. 2018

Se fler liknande filmer

Kikarsikte - vad tittar du på?

26:19

Övrigt

Kikarsikte - vad tittar du på?

Jompen

28 apr. 2018

Vi går igenom jaktgarderoben

41:21

Övrigt

Vi går igenom jaktgarderoben

Simon, Jompen

27 apr. 2023

Jakt & Skogslära

28:10

Övrigt, Smygjakt

Jakt & Skogslära

Jompen

13 feb. 2021

Hundträning i hägn & skytte med värmesikten!

16:00

Övrigt

Hundträning i hägn & skytte med värmesikten!

Jompen, Simon

22 juni 2023

Svingod köttfärssås på dovkalv - Matlagning med Jompen

15:18

Övrigt

Svingod köttfärssås på dovkalv - Matlagning med Jompen

Jompen

30 mars 2019

Skyttetävling mot Side by Side och Shots & Pots på Varpsund Home of Shooting

12:37

Hagel, Övrigt

Skyttetävling mot Side by Side och Shots & Pots på Varpsund Home of Shooting

Calle Dreyer, Jompen

17 apr. 2021

After Hunt S1E08 - Daniel Da Silva

57:41

Övrigt, After Hunt

After Hunt S1E08 - Daniel Da Silva

11 dec. 2020

After Hunt S2EP5 - Klas Henriksson

38:25

Övrigt, After Hunt

After Hunt S2EP5 - Klas Henriksson

1 jan. 2021

bottom of page