top of page



Koka klart ris. Tänd grillen. Skiva upp vildsvinet i ca 2x2cm kuber. Fördela dem längst ett grillspett. Blanda ihop soja, vorchestersås, hackad vitlök, lönnsirap, lite ingefära och marinera spetten i såsen. Riv morötter, hacka lök och ta fram frysta ärtor. Stek detta tillsammans med riset du förkokat. Släng i ett ägg och blanda runt när det blivit varmt. Även lite soja vid behov. Nu när du har en fin glöd kan du lägga spetten på grillen. Låt dem grillas i några minuter per sida. Pensla gärna på med mer av marinaden. Lägg upp på tallrik tillsammans med det stekta riset. Häll över lite sesamfrön och njut. 

Du behöver:

Vildsvin

Vitlök

Lönnsirap

Soja

Vorchestersås

Ingefära

Morötter

Lök

Frysta ärtor Ris

Ägg


Dryckestips: Veldensteiner öl

Andra recept från samma kock

3F Media Group AB

Karlbergsvägen 82

113 35 Stockholm

Sweden

Org.nr: 559260-2055

Få det senaste från Jakt är Jakt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste från oss och alla våra nya erbjudanden!

Tack för att du prenumererar!

bottom of page