5%

JaktArJakt

Logga in för att se

Kod: 

15%

Premiumrabatt:

Ibland kan man även behöva ladda om sidan

Standardrabatt:

Hemma, på skjutbanan eller på kontoret, upplev GAIMs Virtual Reality (VR) miljöer där varje detalj tagits fram för att ge dig en så bra och verklighetstrogen skjutupplevelse som möjligt. Vi har lagt år av utveckling för att säkerställa att GAIMs VR skyttesimulatorer motsvarar jägarens verklighet. Vi vet att ju mer du tränar för krävande situationer, desto bättre kommer du prestera när de blir verklighet.


GAIM Compact är det senaste tillskottet hos GAIM och ger dig mobilitet, tillgänglighet och en exakthet i din träning som man annars bara upplever i väldigt avancerade skjutsimulatorer. Systemet utvecklas ständigt med nya moduler och jaktscenarion vilket gör att du alltid hittar nya träningsmöjligheter.


Precis som med övriga GAIM simulatorer har mycket kraft lagts åt att skapa anatomiskt korrekta djur med verklighetstrogna träffzoner. GAIMs ballistiska motor säkerställer att systemet ger en korrekt återgivelse av framförhållning givet hastighet och avstånd till målet, och du kan därmed vara säker på att du lär dig ett korrekt beteende. Grundsystemet kommer med GAIMs specialframtagna VR gevärskontroll och ett grundpaket av jaktmoduler. Dessutom inkluderas SimPro som ger dig fullständiga analysmöjligheter och valmöjligheter när det kommer till skytteträning. Nya scenarion och moduler tas ständigt fram och kan läggas till systemet allteftersom.

Tekniska krav:


För att kunna köra och installera GAIMs simulatormjukvara behöver du:

  • Oculus Quest eller Oculus Quest 2

  • Möjlighet att koppla in headsetet till en   PC via USB 3.0 (För första installation)