Är du premium sedan den gamla sajten?

 

1 januari 2021 så bytte vi system. Därför är gamla medlemskap ej automatiskt överförda. Vi hanterar dessa manuellt enligt nedan.

 

Följ instruktionerna så för vi över ditt medlemskap till denna sajt.

1. Klicka på knappen.

2. Registrera nytt standardmedlemskap.

3. Fyll i att du är premium sedan tidigare i formuläret, på följande skärm när du blir automatiskt inloggad.

4. Du får ett mail när ditt premium är överfört, detta tar ca 1 dag och sedan tickar den på som vanligt utan att du behöver göra något mer.

 

Vill du avsluta ditt  medlemskap från den gamla sajten?

Om ditt medlemskap redan är överfört till denna sajt, avsluta din prenumeration här.

 

Om ditt medlemskap ej är överfört än så maila oss på info@jaktarjakt.se så hjälper vi dig.