top of page

Roedale Ti48 - Ljuddämpare

Roedale är först i världen att presentera en funktionell och beprövad 3D-printad ljuddämpare i Titan 3D-serien, som har etablerat sig som en oöverträffad ljuddämpare i toppklass. Modellerna från denna serie behöver inte kompromissa när det kommer till vikt, dämpning och robusthet.Roedale - Titanium 3D

Flagskeppet i Roedales produktion är Titanium 3D serien, en serie ljuddämpare 3D-printade helt i titan. Roedales Titanium 3D serie placerar sig i absoluta toppklass på marknaden och Roedale är en av de första ljuddämpareproducenterna i världen som har lyckats kombinera fördelarna som är förknippade med att 3D-printa ljuddämpare och fördelarna med Titan som material.


Genom att 3D-printa ljuddämparna garanteras en extrem precision i tillverkningsprocessen och materialtillgången minimeras för att undvika spill, vilket bidrar till en billigare och mer hållbar tillverkningsmetod. Titan som material är idag det mest kompetenta materialet vi har för att tillverka ljuddämpare. Det är framförallt kombinationen mellan materialets styrka, särskilt när det kommer till högt tryck och höga temperaturer, och dess låga vikt som gör det optimalt för att tillverka ljuddämpare av. Resultatet är en extremt robust ljuddämpare med mycket hög dämpningsförmåga i ett kompakt format. Helt enkelt en ljuddämpare som räcker ett helt jaktliv!


 


Roedale Ti48

Ti48 är den mest populära ljuddämparen ur Roedales Titanium 3D serie. Ljuddämparen, som är 3D-printad i titan, imponerar med sin tillförlitlighet och höga prestanda oavsett jaktsituation.


Fördelen med titan är dess höga styrka, särskilt i situationer då materialet utsätts för högt tryck och höga temperaturer, och dess motståndskraft mot korrosion. Tillsammans med materialets låga vikt gör dessa faktorer titan till det optimala materialet för att bygga en ljuddämpare.


Beroende på kaliber dämpar Ti48 33-39 dB vilket är oerhört bra givet dess låga vikt och kompakta format. Ljuddämparen förlänger ditt vapen med endast 128 mm. Ti48 är helt enkelt ljuddämparen för jägaren som inte vill kompromissa och som vill få ut max av sin dämpare, oavsett om det är på drevjakten eller på skjutbiografen. Få dämpare på dagens marknad kombinerar samma höga dämpningsförmåga, lätta vikt och extrema stryktålighet som Roedale Ti48. Roedale Ti48 är en investering som kommer räcka ett helt jaktliv!


Tack vare Roedales smidiga adaptersystem kan Ti48 kan användas på vapen med olika gängning.


Specifikationer

Dämpning: 33-39 dB

Längd: 193 mm

Vikt: 335 g

Diameter: 48,7 mm

Bygglängd framför pipan: 128 mmDu som är Premiummedlem kan köpa alla ljuddämpare från Roedale med 10% rabatt!183 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page