top of page

Roedale Hunter 45S+ | Ljuddämpare för jaktHunter 45S+ är den senaste och mest slimmade modellen i Roedales Hunterserie. Hunter 45S+ är en riktigt bra allrounddämpare som passar alla standardkalibrar och olika jaktformer. Den slimmade designen gör att denna dämpare lämpar sig extra bra om man byter mellan olika typer av optik med olika höjdprofiler på sikten och fästen. Även om avståndet i höjdled mellan ditt sikte och pipa är väldigt litet så kommer ljuddämparen, tack vare sin smala profil, inte att synas i siktet.


Ljuddämparen är tillverkad av hårdanodiserad aluminium och plustecknet i namnet betyder att ljuddämparen har ett integrerat mesh filter i rostfritt stål. Detta stålfilter reducerar ljudet ytterligare ca 3 dB och ger en dämpare med extremt hög dämpning givet sin låga vikt och slimmade design. Detta stål mesh hjälper också till att filtrera bort ljud i hög frekvens vilka är särskilt skadliga för hörseln.


Liksom alla modeller i Hunterserien kan Hunter 45S+ användas på vapen med olika gängning tack vare Roedales smidiga adaptersystem. Hunter 45S+ kommer med en M18x1 gänga med möjlighet att välja till den adapter som passar just din pipa.


 

Vi erbjuder M14x1 och M15x1 adaptrar kostnadsfritt. Vi limmar fast dessa i ljuddämparen så att den är redo att användas direkt vid leverans. Även om du har limmat fast adaptern i ljuddämparen kan du enkelt byta adapter genom att först värma upp den och sen skruva ur den med en insexnyckel. Detta gör att du kan använda en och samma ljuddämpare på olika pipor med olika gängningar. Insexnyckel i st.10 passar för M14x1 och st.12 passar för M15x1.


Roedale är ett tyskt företag med huvudkontor i Westerkappeln i västra Tyskland. Roedale grundades 2005 som en liten nischaktör specialiserad på custombyggen av jaktvapen. Efter några år märkte Pete Lincoln, Roedales grundare, att efterfrågan på vapentillbehör växte och Roedale började således utforska möjligheterna att tillverka och sälja ljuddämpare och mynningsbromsar.


Tack vare sin otroliga dämpningsförmåga, kompakta design och mycket robusta konstruktion har Roedales ljuddämpare nått stor popularitet bland tyska jägare, och vi på Jakt är Jakt är otroligt glada och stolta att få presentera Roedales produkter för den svenska marknaden.113 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page