top of page

Jaktryggsäck från Chevalier - två klockrena val

Alla jägare vet hur viktigt en bra ryggsäck kan vara. Chevaliers stolsryggsäck och Grouse Triangle backpack är två bra val beroende på vad för jakt du ska bedriva.Chevalier Grouse Triangle Back Pack 17L är en riktigt smart ryggsäck som lämnar skjutaxeln fri tack vare sin trekantiga design. Modellen passar både vänster- och högerskyttar och på axelremmen sitter en praktisk löstagbar ficka för din jaktradio. Jaktväskan är perfekt för den rörlige jägaren då den sitter nära kroppen och har en mycket ergonomisk utformning. Trots sin smidighet är den tillräckligt stor för att man ska få med det nödvändigaste.

Under våra jakter har den här varit ett klockrent val på andjakt när man kanske inte behöver ha med sig så mycket. Den är även klockren för smygjakt där endast det viktigaste ska tas med utan att vara i vägen.Jompen på andjakt med Aimpoint - bärandes på grouse backpack

 


Chevaliers klassiska stolsryggsäck kommer snabbt bli en uppskattad följeslagare på jakten. Stolsryggsäcken får plats med allt du behöver samtidigt som du alltid har en bekväm sittplats på den värmeisolerande sittdynan. Denna stolsryggsäck från Chevalier fungerar lika bra på fisketuren som på jakten.


Sitter du mycket på pass är det här ett oumbärligt val till jaktryggsäck. Du kan packa en mängd prylar och ombyte för längre stunder utomhus. Dessutom en väldigt bekväm sittdyna nära till hands. 35 liter rymmer gott för jaktprylar, mat och ombyte.

Helt enkelt två väldigt bra val som de flesta jägare hade haft användning för under hela årets jakter.

92 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page